Gentsesteenweg 87 , 9300 Aalst , Belgiƫ
Tel : 053 78 29 90 053 78 29 90

Ruime showroom met veelzijdig aanbod

Zoekt u een nieuwe wagen maar bent u niet zeker van het merk? Overweeg dan zeker ook eens een testrit met een Kia of Suzuki. Deze topmerken zullen u zonder twijfel meteen in vervoering brengen en ook de prijzen zijn betaalbaar en bijgevolg dus voor iedereen zeer aantrekkelijk. Daar bovenop krijgt u nog eens een extra pakket aan bijkomende diensten zoals garantie, onderhoud,… bij waardoor de aankoop van een wagen in de showroom van Autobedrijf Europa te Aalst nog interessanter wordt.

Ruim en gezellig

Door het zeer uitgebreid aanbod dat Kia en Suzuki inmiddels op de markt heeft, is het noodzakelijk dat u terecht komt in een ruime showroom. Toch is al het mogelijke gedaan om deze ook uiterst gezellig en persoonlijk te houden. Bij het binnenkomen kunt u rustig rondkijken of meteen advies vragen aan één van de medewerkers. Zij zullen u met raad en daad bijstaan.

Contact

Hebt u interesse in een nieuwe Kia of Suzuki? Twijfel dan niet en kom zeker langs in de showroom te Aalst. U kunt opteren voor een vrijblijvende testrit met de wagen van uw keuze zodat u meteen ook feeling krijgt met het voertuig. Bel of mail meteen voor een afspraak of kom langs tijdens de openingsuren.

Indien u op zoek bent naar een nieuwe wagen, maar u vindt niet meteen iets naar uw smaak. Kom dan zeker eens een persoonlijk bezoekje brengen in onze showroom. Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden en staan u graag bij met ons deskundig advies en geven u graag antwoord op al uw vragen.